evvelinabbrundin

Alla inlägg under maj 2011

Av evvelina brundin - 22 maj 2011 19:04

Jaoo nu är man hemma från en sjukt rolig lisebergsresa + dag hos claudia och utmarken ;))

Haha yeah som sagt sov hos claudia inatt för att bussen skulle vart i kalmar vid 2 men vi var här vid kvart över 1 ist (y' sov hela vägen förutom 10 min när typ claudia och moa försökte väcka mej dom 10 sista minutrarna ;) Hade så sjukt kul! men iaf pappa hämtade mej vid klockan ett, vi åkte in till stan å köpte skolavslutningskläder, sen han ja bara komma hem å äta sen ringde arvid å frågade om ja ville komma till utmarken så åkte dit med moa, var där med aa några killar, ja å moa :)) 

Aja här får ni några bilder från resan :)

                                          btw, vid klockan 18.58 satte jag och moa oss på en av dom sjukt läskigaste karusellerna på liseberg, och jorden skulle gå under vid 19.00 och ja var så sjukt rädd, trodde ju verkligen på den skiten, när vi kom ner från den, kollade jag på klockan och den var 19.03 jag hoppade på moa så hon nästan ramlade å bara vi leveeeeeeeeeer, sen såg vi vår fritidsledare, och hon vet verkligen hur rädd jag var, och jag bara hoppade på henne och hon bara skrattade och skrattade xd

Av evvelina brundin - 20 maj 2011 18:26

yeah hemma från skolan å gymmet nurå ;)) jag och claudia hoppade av när 3e varvet skulle börja för aa jag ska inte säga mer än, mensvärk.. Och jag ska till liseberg imon och har det, hur fan ska jag stå ut? Låg vaken halva natten inatt, vaknade och hade grymt ont i ryggraden och magen, kunde inte äns andas typ. Aja claudia får stå ut med mitt gnällande ;))

  Dagens.

Av evvelina brundin - 19 maj 2011 21:08

Asså halva kvällen har jag suttit å kollat facebook jag har kollat en massa videor och jag börjar fan bli riktigt rädd att världen ska gå under i övermon asså! Finns typ vetenskaps män å allting som säger att det finns ingen plan b, för världen kommer att gå under på lördag, det är bara så. Klart man blir lite rädd asså, ni får tycka vad ni vill om mej vet att ni tycker att jag är värsta tönten men isf står jag för det! Alla säger lixom det kommer inte hända dom har sagt så många gånger att det ska hända innan, men då har dom inte haft förklaringar till vrf det ska hända, nu har dom ju faktiskt det. BAJS OCKSÅ :(((((((

 Den 21 maj 2011 klockan 18.00 kommer jorden att gå under, säger dom som vet.

Av evvelina brundin - 19 maj 2011 16:21

tjenare, görni? haha själv kom man nyss hemm från skolan, det var faktiskt en helt okej! :)) vi hade en so sak vi skulle göra vilka ja kom i samma grupp som? (arvid,calle,albin&isak) gissa om vi fick mycket gjort? nej. HAHA och det var den ända gången vi fick tillfälle för detta vi skulle göra 4 frågor som vi skulle göra en frågesport av typ, vi gjorde 2 och vi hade mer än en timme på oss xd haha great! ;)) Men nu ska jag göra klart en no sak vi skulle göra i skolan, hann inte klart så skulle ha gjort den tills imon istället, och imon är sista dagen sen så då jäääääääklar claudia xd haha om vi kan åka dit, eftersom att jorden ska gå under på lördag.. Asså jag tror inte på det och det kommer inte att hända, men det är ändå lite läskigt.. Haha jag står för det, nu ska jag kolla no, elr kolla film ;)

 Haha fullt normal ;)

Av evvelina brundin - 18 maj 2011 21:29

Japp, skulle ju dra på afron idag vid 7 och det gjorde jag också :), men sen efter det var det ett mix pass också. Då sa hon då kör vi mix här efter då, det finns platser kvar om ni vill vara med, så jag och claudia körde dubbelpass (y' Afron var kul som vanligt men mixen vad hur rolig som helst! Dans var det å vi dansade till 2 grease låtar :)) Men nu ska jag sluta babla, kom på att ja har engelska läxa tills imon, så den ska jag kolla på. Sen så ska jag fixa kläder till fotbollen på gympan imon, sen ska jag kolla vilka kläder jag ska ha, det bör jag hinna på en halvtimme? haha jadå :)) hadebra (:

   HEHE ;)

Av evvelina brundin - 18 maj 2011 16:07

OMG, nu är det bara 2 snart 1 dag kvar, tills det bär av till götet, det kommer bli så jävla kul så ni fattar inte ;o haha ville bara säga det för nu orkar ja nt skriva mer, pössen :*

   helt oredigerad bild! 

Av evvelina brundin - 18 maj 2011 10:43

jaoojaoo, sitter just nu hemma hos claudia (http://americanbitch.bloggplatsen.se/) kolla hennes blogg som hon har fixat (y) haha jaoojaoo, som sagt vi sitter på hennes balkong å diggar musik å just nu spelar hon på min telefon så passade på att göra ett inlägg för er ;) Vi börjar igen om 1 timme så vi ska väl bara snacka å TAGGA LÖRDAG :D haha arvid får typ dampet på mej när ja säger det hela tiden, men han satt typ på mej som vanligt igen nere på biblan när vi hade so, han skulle ha hjälp av mej ;)) Den fjortisen (h aja nu ska ja vara social mot lilla claudia! Hejdå bitches!

 

Av evvelina brundin - 17 maj 2011 21:14

Rubriken har inget med texten att göra, en låttext bara ;) Dagen idag var faktistk också riktigt awesome gick bara till ett å sen sov å sen träna och nu ska ja snart kolla bb (y' guttans där asså! HAHA, tagga lördag asså bara snart 2 dagar kvar, å då bär det av till göteborg :D

  Dagens outfit, därja

Presentation


Hejj, kul att du har hittat till just min blogg! Jag är en glad tjej som är 13år, gillar att spela innebandy/fotboll, fota och vara med kompisar. Låter detta intresant tycker jag du ska kika in fler gånger :)

Fråga mig

4 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker du om den här bloggen? (:
 Bra !
 Sådär..
 Dålig
 Totalt kass!
 Superbra.
 Ganska bra,

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards