evvelinabbrundin

Alla inlägg under juni 2011

xd

Av evvelina brundin - 13 juni 2011 21:40

Vet ni vad vi ska göra imon, eller asså det var ju sista skoldagen idag.. Haha måste bara kommentera en sak som vi gjorde på so:n, vi arbetade med lag å rätt så vi avslutade det med ett rollspel när vi skulle låtsas vara i en rättegång, var nämndeman med isak, asså jag kan säga att vi har nog inte skrattat så mkt på länge asså. Vi skulle låtsas att albin hade snott tores moppe och sen till slut tore bara nu skiter vi i den där jävla moppen å går hem ist? ;d haha go där asså :) Sen så var alexander vittne och han bara ne men jag hade fullt upp att äta hamburgare så jag såg inte och det var itne blod på tore det var bara ketchup å en massa, hahahaha ;)) i sånna lägen älskar jag min klass :D Men till morgondagen såhär ser den ut:

Vi börjar vid 8.45 och samlas i klassrummet, sen går vi ner till skolgården och hela högstadiet är där då, sen ska vi få uppdrag som vi ska göra, kan vara allt från att man ska dansa med en gubbe på stan till att hoppa i med kläderna på i havet om jag har fattat det rätt ;) haha tror det kommer bli sjukt kul iaf, ska springa med hela min klass å göra uppdrag från typ 9 till 2? haha sen på kvällen grillkväll mä klassen (y) haha pussen :*'

Av evvelina brundin - 13 juni 2011 21:33

               

nuu

Av evvelina brundin - 13 juni 2011 18:10

Mooot gymmet, kom på att mitt pass börjar om en halvtimme, men skitsamma ;)) ne men orkar inte gymma nu. Ska packa väskan sen drar jag väl då, hörs senare

Av evvelina brundin - 13 juni 2011 13:59

Drömmarnas stad det är du, haha nä skojar ;) men dagen gick fort, började vid 8 å slutade vid 12 (y) men ja ska typ kolla film nu är hemma själv. Idagvar det sista skoldagen i 7an, kändes som att jag precis lärde känna alla i den nya klassen ;o Aja fick iaf VG- på svenskaprovet 2 poäng från att få vg typ.. Aja hejå ;)

 kommer ihåg detta så 7kt starkt! <3

:d

Av evvelina brundin - 12 juni 2011 22:39

Hänt as mkt roliga saker idag så ni får dagen i bilder ist :D

             moa glömde sina gympakläder häromdan..                                                                                    

Av evvelina brundin - 12 juni 2011 14:01

Tjingeling pling, haha vad gör ni? jag gör faktiskt inte så mycket ligger och lyssnar på musik och är hemma själv :DD Har träffat mormor, vi åkte till mediamarket och hon köpte en mobil sen kollade i systemkameror vet en jag vill ha nu och SKA ha när jag fyller år, för då ska vi fota tsm :DD Aja men nu ska jag träffa moa vi ska bada tror jag? hahaha hejdå :)

 

Av evvelina brundin - 12 juni 2011 00:49

Hemma nu.. Haha stack ju på ff vid halv 6 typ,matchen slutade 0-0 och ff bokstavligt talat sög idag! Aja sen så messade jag moa och sa till henne att jag inte pallade filmkvällen hon skulle ha för att jag hade vart iväg hela dagen. Sen precis när jag gick ut ur min kompis bil så ringer arvid säger att jag ska komma.. Men orkade inte slutade med att han stog utanför mej så fick typ följa med ändån. Väl hos moa där vi var kollade vi pirates of the carribean 3, sen så körde jag med arvid nästan ända hem till han. Men det var sjukt läskigt att cykla hem nästan helt själv, fick ringa moa satt jag hade ngn att snacka med ;)) nu ska jag nog kolla en film till typ tror jag sovgott ni som inte redan gör det :)

  Haha sen hände det en sjukt rolig sak, maya och jag sa till arvid för vi skrattade och då sa han vad är det?? då sa vi arvid du har stånd, han ställer sej upp å bara är ni dumma eller och kollar ner xd hahahhahahahahahaha kan säga att vi skrattade allihop utom han i typ en kvart sen ;)))))

Av evvelina brundin - 11 juni 2011 16:21

Tjenare, var duktig nog att inte putta ut moa inatt ;)) först skulle hon sova innerst men jag sa om jag puttar ner dej får du väcka mej elr ge mej en bitchslap elr vad som helst, så fick sova innerst till slut ändå :D Hon väckte mej typ vid 11 och då gick vi upp och åt frukost sen fixade vi oss å lite. Vi var inte vakna så jätte länge inatt bara till halv 4.. Sen så idag bjöd hon mig på simhallen, jätte mysigt hade vi det :) Sen drog jag hem och har legat å kollat min nya tve :DDDDDDD Aja nu ska jag typ fixa mej för ff som börjar snart :) Byee 

   som ni ser har jag haft en mysutte hela dan ;D  

Presentation


Hejj, kul att du har hittat till just min blogg! Jag är en glad tjej som är 13år, gillar att spela innebandy/fotboll, fota och vara med kompisar. Låter detta intresant tycker jag du ska kika in fler gånger :)

Fråga mig

4 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker du om den här bloggen? (:
 Bra !
 Sådär..
 Dålig
 Totalt kass!
 Superbra.
 Ganska bra,

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards